perjantai 28. syyskuuta 2012

Aivan mahtavaa, ulinaa part 123456


Mua ei oteta enää keittiöö koulussa, koska en haluu luopuu kielikorusta :( ei tässä muuten hätää, mut tää jakso on kokonaa keittiöö XD Oivoi sentään. Väsyttää vähäsen jo, kohta pitäs ulkona mennä käymää. Ompas toi Heinolan meno taas kuivunu kasaa. Haluisin Lahteen tai juomaan, ihan mitä vaan, täällä on vaan hiton tylsää.

 Katon tässä samalla BB:t, oon toki jälessä hieman, katon eilistä jaksoo. On kyllä astetta turhempi (&koukuttavampi) ohjelma. Pitäs varmaa laittaa tän päivän jakso ihan suosiolla nauhalle, tuskin oon kymmeneks kotona. Ja ah, cosmo tuli toissapäivänä! Aivan mahtavaa :) Paitsi luin sen jo, kannesta kanteen ja jokaisen jutun, joten taas mä venailen kuukauden uutta. 

 Muuten elämäs kaikki tuntuu menevän aikamoista vuoristorataa. Mun fiilikset heittelee maasta taivaisii ja muuta paskaa, tuntuu välillä, et kaikki kaatuu pahasti niskaa. Ja tää välillä tarkottaa joka päivä. Oon nyt viimesen viikon itkeny joka ilta ja ihan suotta. Toivottavasti tää on vaa joku ohimenevä juttunen, ja vois mun puolesta loppua pian! Eilen meni hermo tohon söppänää (mun mopo) ku sen putki ei toiminu niinku piti ja kiukutti. Mut katoin White Noise 2 ja se oli ihan jees. Sitten aloin kattoo vissiin paljastajii, se oli pelkkää pornoa. Aika heikko.

 Haluisin nyt jotain jännää tekemistä tai käyn vetäsemässä noi lonkerot tuolta huivii. BB lagaa niin pahasti, että ei sitä kyllä voi edes kattoa. Nii ja huomen pitäis herää aikasin, koska äiteen kaa pitäs käyä kaupungis, ja illal ois miitti. Toi ukko vaan ei oo samaa mieltä sinne menosta, joten pitää miettiä vielä jäiskö kuitenkin mielummin saunomaan! Ja ulkona vissii sataa... Dääm. Sitä tää on taas ollu monta päivää, viikon tai viikkoja, menin jo ajat sitten sekasin laskuissa. Masentavaa, ehkä se onki osa syy tähän mun masikseen. Ohhoh. Kuinka paljon elämä voi potkia päähä?

 Kerronpas vielä, vihaan bbs Johannaa ja Irinaa (luojankiitos se otettii pois sieltä) ja aika monia muitakin. Anne ja Teija on kyllä aivan mahtava kaksikko! Ja Jonna I. Mut muut on kyllä aivan perseestä. Toi on täynnä noita piipittäviä pikkukoiria ja noi jätkät tollasii kauheita playereita. Mistä noi on tonne tuotu ja miksei ne voi kadota, sinne vois tulla paljon sellasii ihania. 

 Eipä mulla varmaankaan muuta, voipi olla etten viikonlopun aikana kauheesti ehi kirjotella, huomenna Eetu tulee meille ja sitte suunniteltiin, että viedään söppänä Lahteen ja mennään niille sunnuntaiks. Maanantaina se helvetti sitten jatkuu, en tiiä mitä mä teen, ku en voi edes keittiöön mennä. Oivoi. Ja nyt mua tultiin häiritsee, en saa kattoa rauhassa tätä :( Masentavaa sekin.

 Lähempäs nauttimaan elämästä, hyvät viikonloput jokaiselle :)! Ja tasapuolisesti!
~jjen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti